Гренет Ан Џеферс и Родни Кларк

Љубителите на класичната музика уживаат во нивните изведби. Овие изведувачи ги спои љубовта кон музиката.
Музика , ноти и разиграност на сцената .Спонтани , слободни и разиграни зад сцената и пред објективот на фотографот.
Сосема поинакви.

СИТЕ ЕМИСИИ