ЕЛЕНА РИСТЕСКА

Бевме дел од изработката на насловна страна за списанието RED . Атрактивната и насмеана пејачка за таа намена позираше пред објективот на фотографката.Елена Бојаџиева.На нејзината убавина и харизма никој не може да остане рамнодушен.

СИТЕ ЕМИСИИ