КАРА

Видео запис на модниот бренд КАРА. Во нивните колекции има широк спектар на интересени модни парчиња кои имаат модерен дизајн и врвен квалитет.
За дами кои се свесни за своите квалитети и со задоволство ја изразуваат женственоста

СИТЕ ЕМИСИИ