РИСТО И БИСЕРА

Фотографијата не ја прават ни предметите ни фотоапаратот, туку окото и срцето на човекот.
Ристо и Бисера Гоговски за списанието РЕД.
Новиот член од семејството кои го бои животот со радост и насмевки .
Детето носи радост , насмевки и создава внатрешен блесок , се што треба за исполнетост на моментот.
Дел од фотографиите и фотосесијата кои ги обележаа убавините на овој момент.

СИТЕ ЕМИСИИ