РУБЕНС И САШО

Рубенс Муратовски и Сашо Тасевски, актери на сцената а и зад сцената. Овојпат како водители на фудбалски натпревари од Бразилското фудбалско првенство од студиото на НАША ТВ. Овие професионалци ја забавуваа телевизиската публика а ние во една таква прилика направивме фотосесија.

СИТЕ ЕМИСИИ