БИСЕРА ГОГОВСКА

Со најмладите е секогаш забавно да се работи. Неодоливите и слатки насмевки остануваат овековечени . Со окото на фотографката Елена Бојаџиеваи нејзината професионална умешност ја обележа детската игра игра во која Бисера уживаше. .Крајниот продук е совршено сладок .Фотосесија за Chicco.

СИТЕ ЕМИСИИ