ДРАГАНА ЧУПРИНА

Во нашето портфолио е и соработката со модната кука КАРА . Оваа модна куќа креира чувство на самодоверба креирајки облека која е совршена за сите прилики. Со внимателно бирани материјали и висок квалитет се создава врвна комбинација на производ за различни вкусови. А ние знаеме како тоа да го презентираме. Особено Драгана Чуприна : )

СИТЕ ЕМИСИИ