ЛЕА ХРИСТОВСКА

Леа Христовска танцува пред фотоапаратот. Креира..Ужива. Детска срамежлива забава . ) Денес Леа е успешен млад голман на ЖРК ВАРДАР. Искуство овековечено за паметење. Погледнете дел од снимањето и некоја од најубавите фотографии

СИТЕ ЕМИСИИ