„STAND UP МАКЕДОНИЈА“

Овој проект во изминатите години претставуваат најуспешниот независен проект во Република Македонија од тој карактер, кој досега во живо го имаат видено преку 30 000 луѓе, 14 ПОЛНИ УНИВЕРЗАЛНИ САЛИ И ПРЕПОЛНИ САЛИ ШИРУМ МАКЕДОНИЈА. Целта е да се насмее гледачот, но и да се испрати порака до сите социјални групи во општеството дека хуморот е најдобар начин, доколку сакате некого да искритикувате и барате од истиот да го поправи однесувањето. Во овој проект учествуваат познатите актерски имиња од Македонија и од Балканскиот регион: Никола Тодороски, Сашо Тасевски, Весна Петрушевска, Бојан Велевски, Ефтим Трајчов Ѓаурски, Пеѓа Бајовиќ, Срѓан Јовановиќ, Домагој Пинтариќ, Марина Осраг, Горан Фурјан, Иван Кирков, Тони Михајловски .

“STAND UP MAKEDONIJA”содржи 125 различни паричиња од настапите на споменатите актери, вклучително стендап комичари од Балканот, како и едно подолго едночасовно урнебесно издание на “STAND UP MAKEDONIJA”.

Овој проект во ТВ варијанта за гледачите на НАША ТВнуди можност во удобноста на домот, да се биде дел од најатрактивните изведби на сцена на актерите, чија специјалност е и стендапот.

И “STAND UP MAKEDONIJA”како и „STAND UP REVOLUTION“ одлично се вклопува во глобалниот концепт на НАША ТВ, на негување невообичаени ТВ формати, при што на медиумскиот етер на овие простори нуди можност на телевизиските екрани да се види нешто позитивно, и нешто различно.

Термини на емитување:

Ден Премиера Прва Реприза Втора Реприза Трета Реприза Четврта реприза Времетраење во минути
Понеделник 08:30 11:45 15:45 18:35 21:40 15
Среда 08:10 11:45 16:10 18:35 21:40 15
Петок 08:10 11:45 16:20 18:20 22:40 15
Сабота         14:30 15
Недела         14:30 15
https://www.youtube.com/user/StandUpMacedonia