„STAND UP REVOLUTION“

НАША ТВ е  национална и сателитска телевизија,која се емитува преку сателит и зрачи преку 80 кабелски оператори и преку сите ИП оператори  на цела територија на Република  Македонија.

STAND UP REVOLUTIONе уште еден проект на НАША ТВ, кој во својата основа е уникатен, не само на нашиве медиумски простори.

STAND UP REVOLUTIONе играна студиска верзија на кабартскиот жанр, многу популарен во светот, стенд ап комедија. Овој специфичен начин на анимирање, односно засмејување на клубската публика, преку еден актер, комичар, кој „импровизира“ на отворена сцена, своја сценаристички, сценографски и визуелно спакувана форма, добива во ТВ форматот на стенд ап комедијата – STAND UP REVOLUTIONна НАША ТВ.

Во рамките на STAND UP REVOLUTIONна НАША ТВ досега реализирани се стоипеесет (150) 15-минутни епизоди на исто толку атрактивни теми.

Харизматичниот актер Никола Тодороски ќе ве насмее до солзи со неговото STAND UP шоу. Следејќи го концептот за STAND UP комедија  Никола Тодороски, навистина успешно, секојдневните ситуации и проблеми, ги прикажува од еден поинаков хумористичен агол, што предизвикува бурна смеа кај гледачите, посочувајќи им дека секоја ситуација во животот содржи комични елементи и дека смеата е составен дел на животот.

Овој ТВ формат, каков што е „STAND UP REVOLUTION“ на НАША ТВ како уникатен проект на овие простори, им дава на гледачите единствена можност за уживање во овој жанр, кој е карактеристичен, како изведба во живо, пред се за клубовите или малите сцени во театрите.

„STAND UP REVOLUTION“ го следи базичниот концепт на НАША ТВ, да промовира позитивни текови во нашето културно и општествено миље, и го збогатува на оригинален начин.

Термини на емитување:

Ден Премиера Прва Реприза Втора Реприза Трета Реприза Четврта реприза Времетраење во минути
Вторник 08:30 11:10 17:40 22:15   15
Четврток 08:10 12:30 17:30 22:15   15
Сабота         14:30 15
Недела         16:15 15