ЏЕЗ КОНЦЕРТ / БЕЛУЧИ КВАРТЕТ

Белучи Квартет – четворица господа, добро познати на џез сцената во Македонија, конечно решија да ги обединат своите сили во еден единствен состав. На едно место, во исто време: Кирил Кузманов (саксофон), Гордан Спасовски (клавијатури), Кирил Туфекчиевски (контрабас) и Благоја Антовски (тапани) пред публиката се претставија со свои авторски композиции и џез стандарди.

СИТЕ КОНЦЕРТИ