ЏЕЗ КОНЦЕРТИ-ЏОЛЕ ГРУЈОВСКИ КВАРТЕТ

Џоле Грујовски Квартет – Џоле Грујовски – гитара, Филип Димишковски – клавијатури, Оливер Јосифовски – контрабас и Александар Џигер Ванчовски – тапани, се членовите на овој квартет кој пред публиката на овој настан го исполни новиот музички материјал на Грујовски

СИТЕ КОНЦЕРТИ