ЏЕЗ КОНЦЕРТИ / IN BETWEEN

In Between – на само чекор од влегувањето во светот на професионалните џез музичари, студентите од џез одделот при “Универзитетот Гоце Делчев” од Штип ќе го имаа своето прво заедничко претставување пред пошироката публика.

СИТЕ КОНЦЕРТИ