ЏЕЗ КОНЦЕРТИ-ЛЕТЕЧКИ ПЕКИНЕЗЕРИ

Летечки Пекинезери – составот кој со својот карактеристичен звук кој се движи во рамките на свингот, звуците од 30-тите и 40-тите години на минатиот век, рокабили звукот и музиката на почитуваните мајстори на македонската народна музика, повеќе од 10 години ги обединува слушателите на џез музиката од сите генерации

СИТЕ КОНЦЕРТИ