ЏЕЗ КОНЦЕРТИ SETHSTAT

Sethstat веќе двесетина години неуморно ја промовираат македонската џез сцена, експериментирајќи во границите на модерниот џез, панк џезот и слободниот џез, а зад себе имаат шест успешни албуми. Sethstat нѐ повикуваат на едно :музичко патување со себе, во себе и меѓу себе, растегнато врз замислен, но реален свет”.

СИТЕ КОНЦЕРТИ