ЏЕЗ КОНЦЕРТИ-ТОНИ КИТАНОВСКИ ТРИО

Тони Китановски Трио – Тони Китановски (гитара) и Васил Хаџиманов (клавијатури), ветераните на џез сцената, заедно со Виктор Филиповски (тапани), ја почестија публиката на платото пред МКЦ со своите добро препознатливи композиции, џез стандарди, но и дел од нивниот нов материјал

СИТЕ КОНЦЕРТИ