ЏЕЗ КОНЦЕРТИ-ЗЏМ БИГ БЕНД

Битлси во изведба на ЗЏМ Биг Бенд Оркестар, под диригентство на Емин Џијан е уште една шанса да се проследи еден од најуспешните џез концерти овој пат под отворено небо. Концертот беше оценет како исклучително успешен од страна на музичките новинари и критичари кои оценија дека појавувањето на еден ваков џез состав е вистинско освежување на македонската џез сцена.

СИТЕ КОНЦЕРТИ