за ПРОЕКТОТ

Како дел од програмата на НАША ТВ е и проектот со наслов „Ѕвезди и приказни“. НАША ТВ и Сузана Турунџиева Ве носат на најволшебното патување во светот на нашите најмали и најмили. Таму каде што е шарено и весело, таму каде што е полно со креативни игри и детски насмевки. Детска емисија која забавува, информира, едуцира, раскажува и прераскажува за минатите времиња.

Кон проектот