1–ва ЕПИЗОДА

Гости во оваа емисија:

– Симон Трпчевски / пијанист

– Ана и Јана Стојановски / актерки

– Драган Спасов – Дац / актер

– Сашко Коцев / актер

Теми за оваа емсија

–Што е КОНЦЕРТ МАЈСТОР?

– Што е БОН ТОН ?

– Што е РИБА?

– Што е ГЛАД?

СИТЕ ЕМИСИИ