2–ра ЕПИЗОДА

Гости во оваа емисија:

-Никола Давидов / пилот

– Александар Ставрев / фудбалски судија

– Гаро и Дирјан Тавитјан / музичари

– Индира Кастратовик / спортист

Теми во емисијата

–Што е БАНКОМАТ?

-Што е ИНТЕРНЕТ ТРГОВИЈА?

-Што е БАНКАРСКИ СУЖБЕНИК?

-Што е ФИСКАЛНА СМЕТКА?

СИТЕ ЕМИСИИ