3–та ЕПИЗОДА

Гости во оваа емисија:

– Сузана Турунџиева / ТВ водител

– Зорица Каракутовска / професор по  хармоника

– Сара Мејс / пејачка

– Жарко Димоски / актер

 

Теми во емисијата :

– Што е МАСАЖА?

– Што е РАСПРОДАЖБА?

– Што е СВАДБА?

– Што е ТЕХНИЧКИ МОЛИВ?

СИТЕ ЕМИСИИ