LOVE TV Индекси

“Индекси“ е прогресивна рок група создадена 1962 година во Сараево. За најзначајна се смета фазата од 1969 до 1972 година , иако најголемите хитови ги создаваат во 70-сетите години од 20 век. На НАША ТВ, можност да се проследи нивната музичка сторија.

 

СИТЕ ЕМИСИИ