МАРЈАН ЃОРЃИЕВСКИ LIVE

ДОКУМЕНТАРНО РЕАЛНО ШОУ

 

Profi logo

за ПРОЕКТОТ

https://youtu.be/qQX2S1ohDwg Марјан Горгиевски има 15 милиони прегледи на you tube! Што друго да додадам....; ) МАРЈАН ЃОРЃИЕВСКИ - LIVE е уште еден проект на НАША ТВ, кој во својата основа е уникатен, не само на нашиве медиумски простори. МАРЈАН ЃОРЃИЕВСКИ - LIVE е документарно играна серија на кабартскиот жанр, многу популарен во светот, стенд ап комедија. Овој специфичен...

ФИНИ НЕШТА

Сигурно ја знаете приказната за Пикасо. Во периодот на најголемата слава Пикасо израбитил и неколку логоа за производи. Дошол кај него човек кој имал фабрика за производство на супа. Заштитен знак му бил ПЕТЕЛОТ. Од Пикасо побарал да му изработи лого. Петел. Пикасо му рекол дојди за неколку месеци. Човекот дошол во ателјето на Пикасо после неколку месеци. Му се претставил и го известил дека доаѓа по " неговото" лого. Реакцијата на Пикасо била, едвај те преппзнавам, на ова човекот малку се зачудил. Пикасо зел лист хартија и го...
ПРЕМИЕРАРЕПРИЗИ
Четврток
20:00
Петок | 17:05
Понеделник | 19:15

Времетраење: 20 минути

АГРО КАЛЕМ

Интервју сo госпоѓа Васка Мојсовска, генерална менаџерка на „Агро-Калем“ - Тимјаник - Неготино МАРИЛИ: Почитувана г-ѓа Мојсовска, со што се занимава „Агро-Калем“ - Тимјаник и од кога постои Вашиот семеен бизнис? МОЈСОВСКА: „Агро-Калем“ - Тимјаник е компанија што се занимава со производство на лозови и на овошни садници за трпезно и за винско грозје. Со сопругот Гоце Мојсовски почнавме да ја градиме...

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје формирана во 2002 година како странска директна инвестиција висок основачки капитал од 3,2 милиони ЕУР. Г-дин Трифун Костовски, воден од желбата да придонесе за економскиот развој на Република Македонија, преку својот инвестициски фонд GOFI – Group of Finance and Investment SA, од Швајцарија, заедно со уште три странски друштва од Италија и од Швајцарија, го...

САБА – СРЕДНОШКОЛСКА АКАДЕМИЈА

Знаењето отвара нови можности, дава сила и мудрост, кои се неопходно потребни во животот. Затоа е важно да се стекне што е можно повеќе знаење низ процесот на образование. Но, образованието е многу повеќе од наставна програма. Досегашните 10 години на САБА ја оправдаа не само потребата од нејзино постоење, но и самото име
на САБА кое покрај „знаење” го означува и моментот на сфаќање – „Аха, сега знам!”...

ИНТЕРЕВРОГЕНЕКС

Интер-Еврогенекс од Ново село, Струмичко, е модерна фармацевтска и диететска компанија, која произведува хербални лекови и диететски производи во Република Македонија. Ние произведуваме околу 20 сопствени производи, кои го носат знакот „Здравје од природата“ и се присутни на македонскиот и на странските пазари. Производите се исклучиво од растително потекло, а потекнуваат од планините Беласица и Огражден, во чија близина се...

МАКС Струмица

Историјата на фирмата МАКС започнува со формирање на фирма за трговија во 1990 година. Истовремено постои желба на основачот да се започне со сопствено производство, а сонот за производство се остварува во 1994 година кога се набавени првите машини за пакување, во малиот погон во с. Босилово. Тоа беа машини за пакување на прашкасти и зрнести прехранбени производи. Главна производна...

Новата емисија почнува за:

МАРЈАН ЃОРЃИЕВСКИ LIVE

ЕМИСИИ

за ПРОЕКТОТ

https://youtu.be/qQX2S1ohDwg Марјан Горгиевски има 15 милиони прегледи на you tube! Што друго да додадам....; ) МАРЈАН ЃОРЃИЕВСКИ - LIVE е уште еден проект на НАША ТВ, кој во својата основа е уникатен, не само на нашиве медиумски простори. МАРЈАН ЃОРЃИЕВСКИ - LIVE е документарно играна серија на кабартскиот жанр, многу популарен во светот, стенд ап комедија. Овој специфичен...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
gohost.mk