ROCK TV Викеда

Во Рок Топ 7 на НАША ТВ, минути за „Викеда“, популарен бугарски бенд создаден во 1997 во Божуриште. Нивниот музички стил е комбинација  од ска, реге, панк, фанк и традиционални балкански музички елементи. Хумористичите текстови кои изобилуваат со игра на зборови и допадливата музика, придонесоа за огромниот успех „Викеда“

 

СИТЕ ЕМИСИИ