ROCK TV Trypes

“Trypes“  е мошне влијателен грчки рок-бенд создаден во Солун во 1983-тата година од Гиоргос Карас и Гианис Ангелкаис, кои се задолжени за уникатниот звук, карактеритичен стил на пеење и нервозни, на моменти и жестоки пост-панк инструментални делници. Нивната музичка приказна, проследете ја во Рок листата на НАША ТВ.

СИТЕ ЕМИСИИ