https://www.fapjunk.com

adminnasatv

Posts

1245 POSTS

Comments

0 COMMENTS

Social

Тема: Пробиотици  Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновска Пробиотиците се живи микроорганизми корисни за сите возрасти. Тие го подигнуваат имунитетот и поволно влијаат при дијареа и други...
Тема на емисијата: Клинички бенефити и предизвици  на новогенерациски неинванзивнипренатални скрининг тестови Benetech PRA и Genesis/ Genesis Plus во современата дијагностика. Genesis/Genesis Plus –...
Тема: Автоимуни болести Гостин: прим. д-р Марија Пасху - спец. по медицинска биохемија од ПОЛИКЛИНИКА БИОТЕК Системски лупус, Гихт и псоријаза се дел од групата на...
Тема: Правилен раст и развој на новороденче Гостин: д-р Татјана Баевска Вучковиќ - спец. педијатар, сци. пулмоалерголог од ПОЛИКЛИНИКА БИОТЕК Правилниот раст и развој започнува со...

Recent posts

ПРОЕКТ ЗДРАВЈЕ – СИСТИНА ОФТАЛМОЛОГИЈА – ТРЕТМАН НА КАТАРАКТА

Тема: ДИЈАБЕТИЧНА РЕТИНОПАТИЈА И АНТИ ВЕГФ ЛЕКУВАЊЕ Гостин: Д-р Фанка Гилевска, спец. офталмолог и хирург во Систина Офталмологија  Дијабетична ретинопатија е прогресивна болест, последица на нерегулиран...

ПРОЕКТ ЗДРАВЈЕ – СИСТИНА ОФТАЛМОЛОГИЈА – ДИЈАБЕТИЧНА РЕТИНОПАТИЈА И АНТИ ВЕГФ ЛЕКУВАЊЕ

Тема: ДИЈАБЕТИЧНА РЕТИНОПАТИЈА И АНТИ ВЕГФ ЛЕКУВАЊЕ Гостин: Д-р Фанка Гилевска, спец. офталмолог и хирург во Систина Офталмологија  Дијабетична ретинопатија е прогресивна болест, последица на нерегулиран...

ПРОЕКТ ЗДРАВЈЕ – СИСТИНА ОФТАЛМОЛОГИЈА – ЛАСЕРСКА КОРЕКЦИЈА НА ДИОПТРИЈА

Тема: Ласерска корекција на диоптрија Гостин: д-р Виолета Шијакова, спец. офталмолог во Систина Офталмологија  Најава: Оваа метода е најчеста за корекција на диоптријата. Се користи ПРК...

ПРОЕКТ ЗДРАВЈЕ – СИСТИНА ОФТАЛМОЛОГИЈА – КАТАРАКТА

Тема: Катаракта Гостин: д-р Златко Арнаудовски, спец. офталмолог во  Систина Офталмологија  Најава: Старечко перде или катаракта е резултат на нормален процес на стареење на организмот. Може...

ПРОЕКТ ЗДРАВЈЕ – СИСТИНА ОФТАЛМОЛОГИЈА – СТАРБИЗАМ

Тема: Страбизам (Кривење на очи) Гостин: д-р Викторија Филева Фотевска, спец. офталмолог во Систина Офталмологија  Оваа појава е присутна кај три до пет проценти од децата...

Скорешни коментари

  LIVE
  LIVE
  LIVE
  LIVE
  LIVE
  LIVE