adminnasatv

Posts

1125 POSTS

Comments

0 COMMENTS

Social

Енергетската криза предизвика големи проблеми во работењето на компаниите. Потребни се вложувања во енергетски ефикасни системи, за да се ублажат проблемите и да се...
Шуи Џиао за некои претставува Монт Еверест на кинеските боречки вештини. Титула која не се заработува лесно имајќи ја на ум традицијата на боречките...
НОВА исполнета во црвена магија на љубовта. Настан, на кој се празнува љубовта и се слави во нејзина чест. На овој ден, во НОВА...
НОВА во празнично руво, во пресрет на Божиќната магија. Насмеани детски лица, многу ѕвезди, снегулки, ѕвончиња, лампиони, игра, смеа, забава. Што ќе донесе Дедо Мраз,...
Каде е коренот на „злото“? Компаниите страдаат од хроничен проблем со недостиг на работници, со што трпат загуби и работат со адаптирани процеси. Пандемијата продолжува...
Тема за состојбите во земјоделството, со посебна анализа на состојбите во лозарството и овоштарството. Според сопствениците на земјоделските компании, за успех во земјоделското производство, потребно...

Recent posts

ДИМИТАР КОНДОВСКИ 2 дел

ДИМИТАР КОНДОВСКИ е еден од малкумината македонски ликовни уметници чие творештво остави неизбришлив, длабок и траен белег во времето. Неговиот исклучителен творечки опус е...

ДИМИТАР КОНДОВСКИ 1 дел

ДИМИТАР КОНДОВСКИ е еден од малкумината македонски ликовни уметници чие творештво остави неизбришлив, длабок и траен белег во времето. Неговиот исклучителен творечки опус е...

„Ние сме шампиони“ ЕС настап

Пеењето, танцувањето и свирењето на инструмент е исклучително важно за самоизразувањето на децата, самодовербата и креативноста. Пеејќи заедно во хор, децата  ќе откријат како...

УМЕТНИЧКИ ЦЕНТАР „АРТ ХАБ“

Простор, кој  е освежување за сцената на ликовната уметност, бидејќи   е сосема поинаков од сите други што сме навикнале да ги гледаме. Уникатноста на...

ДРАГАН ИВАНОВСКИ

Ликовна изложба на ДРАГАН ИВАНОВСКИ – „АКВАРЕЛИ“ УМЕТНИЧКИ ЦЕНТАР „АРТ ХАБ“ СКОПЈЕ Втора самостојна ликовна изложба на Драган Ивановски, стоматолог по професија, а ликовен уметник по...

Скорешни коментари

  LIVE
  LIVE
  LIVE
  LIVE
  LIVE
  LIVE