од МАРЈАН

Документарно и снимано без никакви припреми 🙂 Ова е само почеток, ќе има уште многу предизвици.

Што би рекла мајка ми ” Тешко нас сине, не скапа оговарање по телевизии, по интернети “:)

Веќе одиме во етер ,  битно комшивката ни се јави за да не праша  “Кој ни ја правеше кујната “:)

Гледајте што се случува зад камерата и зад сцената?

Како се снимаат клипови..? . Да, да, ќе има и нови клипови…

Што се случува пред Стендап настапите, пред премиерите на претставите?  Што се случува со еден македонец на  патување во странство?  Видете ги ставовите и приказните кои ќе ги споделат пријателите мои на темите што ги обработувам,… И да не должам многу,….. Мислам стварно многу текст човече….. Ако го дочитавте ова до крај, значи стварно имате концентрација. Свака част!

Ве гушкам и јас:)

Ке има уште многу- ГЛЕДАЈТЕ НЕ:)

Ваш Марјан.

Кон проектот