ПРОФИТ НА НАША ТВ

profit-nasatv

Проектот ПРОФИТ е емисија за бизнис и економија и во медиумскиот простор нуди решенија веќе 8 сезона по ред.

Досега се реализирани над 800 емисии со над 3000 гости.

Новинарката м-р Марија Георгиевска и нејзините гости даваат одговори на актуелни прашања од областа на економијата, бизнисот, претприемништвото и законските решенија за спроведување на истите. Гостите во ПРОФИТ се успешни бизнисмени, менаџери, професори, консултанти, стручни лица кои дебатираат за дејностите во кои работат, за успесите на нивните компании и нудат предлози и решенија за подобрување на економската состојба во секторите.

Проектот ПРОФИТ кој е уникатен и за жал единствен на пазарот од овој вид, секојдневно поттикнува млади луѓе да се приклучат со идеја за отворање на нов бизнис.

Гости во ПРОФИТ до сега се многу значајни личности и компании од бизнис секторот кои се и наша поддршка: „Атлантик“, „Кожувчанка“, „Адора“, „Јока“, „Бучен козјак“, „Еуроимпекс“, „Бовин“, „Здравје Радово“ , „Раде Кончар –ТЕП“, и многу други, што може да се погледне на следниoт линк: