ДОНАЛД ТРАМП

За бизнисот, многу корисни ставови и мудри мисли и искуства, кажаа познатите светски магнати и бизнисмени. Меѓу нив, во ова видео, Самнер Редстоун, Мајкл Ајзнер, Доналд Трамп, Брајан Трејси, Хенри Крејвис. Дел од нив велат, кога се трудите да креирате нови нешта, треба да сте подготвени да бидете на работ на ризикот.Според Трамп, секојдневно имате прилика да преземете ризик и да поработите малку надвор од вашето сигурно гнездо. Нивните совети, даваат простор да се размисли малку подобро, да се запише и да се направи многу повеќе за бизнисот и компанијата, со што ќе се постигне поголем успех. Видеото, секако заслужува да се погледне.

СИТЕ ЕМИСИИ