Home Бизнис Кажаа за биснисот
ФАКТИ: ФАКТИ: ФАКТИ: Мал проект по минутажа , но голем по идеа. ФАКТ. Проектот „ЗА БИЗНИСОТ“пренесува корисни совети, мисли, ставови и пораки од најпознатите светски...
Еден и единствен, Бил Гејтс кој е еден од највлијателните луѓе во светот, кој ја направи вистинската револуција во дигиталниот свет, човек пред кој...
Големите бизнис ликови од светот, за бизнисот емотивно споделуваат, а Руперт Мардок големиот австралиски магнат вели:„ Не можете да изградите силна корпорација со многу...
„Милионер за една минута“, тоа е мотото на познатиот Марк Виктор, кој вели дека неговата најважна цел е да создаде милион милионери. Неговите книги,...

Последни написи

FOLK TV Биља Крстиќ

Балканската етно дива Биља Крстиќ, родена во Ниш, која со Оркестарот Бистрик го преточуваат фолклорот во современа уметност, имате можност да ја проследите во...

FOLK TV Ѓорѓе Замфир

  Ѓорѓе Замфир е најзаслужен за промоцијата на романската изворна музика низ целата планета. Во светски рамки е познат како крал на пан-флејтата. Неговите зуци...

FOLK TV Андреа Герак

  Андреа Герак(1968), ја нарекуваат најубавиот енигматичен унгарски женски глас. Често настапува како а-капела солист, но и како танчерка. Со групите во кои настапувала, а...

ПРОФИТ – КРИЗЕН МЕНАЏМЕНТ

Кризата ги стави пред предизвик менаџерите на компаниите. Дел од нив, реагираа поподготвено и преземаа активности за да се преструктуира работењето со помали штети,...

ПРОКРЕДИТ БАНКА – Кредити за физички лица

На банкарскиот пазар, кај сите банки во изминатите неколку години, се забележува тренд на  континуиран пад на каматните стапки на кредитите, особено кај станбените...
LIVE