ЛАРИ ФЛИНТ

Бизнисот и политиката, што рекоа познатите бизнисмени кои се вклучиле во политиката низ историјата. Интересни ставови, со кои се покажува дека бизнисот има голема моќ и влијае на политичките текови насекаде во светот. Со своите ставови за ова сведочат Стив Форбс, Лари Флинт, Доналд Трамп, Силвио Берлускони, а за политиката и бизнисот познатата дама од политичката светска елита, Ангела Меркел вели: „Ако се заинтересирани само за да заработат големи пари, тогаш политичарите нека одат да работат во индустријата. Повеќе за нивните ставови во следното видео:

СИТЕ ЕМИСИИ