МАРК ВИКТОР ХАНСЕН

„Милионер за една минута“, тоа е мотото на познатиот Марк Виктор, кој вели дека неговата најважна цел е да создаде милион милионери. Неговите книги, кои мотивирале милиони луѓе во светот, го поттикнуваат потенцијалот кај сите кои сакаат да станат дел од бизнисот. Освен него и познатиот Чарлс Шваб, заслужува да се спомене со своите познати мисли за бизнисот: „Мислам дека способноста да го подигнам ентузијазмот кај луѓето е најголемата вредност што ја поседувам, најдобар начин да го извадите најдоброто од нив е да ги цените и мотивирате“. Во следното видео, повеќе за големите светски елити:

СИТЕ ЕМИСИИ