Home Детска КОНЦЕРТИ СО ДЕЦА КЛАСИЧНА МУЗИКА
Училиштето за музика и други уметности „Пијано форте“ од Скопје во својата децениска работа стана синоним за квалитет, успех и музички таленти.Затоа, имаат голем...
https://nova.edu.mk/Content.aspx?id=37&article=9062 Меѓународното училиште НОВА, традиционално, ја негува музиката и задолжително во наставата одвојува простор за музичкото образование. Со професионалниот пристап на професорите и соодветната образовна...
Од плејадата успешни детски музички имиња, може да се слушне прекрасна музичка содржина. Избор на репертоар, кој плени по своето мајсторство од овие млади...
Класична музика, ноти, разни инструменти, звуци, мелодија, инспирирани детски лица, творечки занес, визии, соништа... За големи сцени, громогласни аплаузи, награди, светска слава. Колку убаво...

Последни написи

LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE