УМЕТНИЧКИ ЦЕНТАР „АРТ ХАБ“

Простор, кој  е освежување за сцената на ликовната уметност, бидејќи   е сосема поинаков од сите други што сме навикнале да ги гледаме. Уникатноста на просторот е во тоа што располага со галериско светло, системи за закачување на делата, што дава поголема вредност како галерија,  од сè останато што го знаеме.

Во  „АРТ ХАБ“ се изложени делата на: Коле Манев, Новица Новаковски – Новак, Томо Шијак, Свето Манев, Симон Шемов, Новица Трајковски, Тања Балаќ, Петар Попчев, Дејан Иванов, Диано Здравковиќ, Давор Кешкец, Ивана Петрушевска, Стефан Младеновски, Валентина Илијевска идр.

Стилови, колорит од бои, разновидност, богат израз, длабоки емоции, доволно да предизвика љубопитност, за да се дојде и да се доживее.

„АРТ ХАБ“ е отворен за сите љубители на ликовната уметност.

СИТЕ ИЗЛОЖБИ