ПРОЕКТ ЗДРАВЈЕ – БИОТЕК ЛАБОРАТОРИЈА – ХЕМИСКА АНАЛИЗА НА БУБРЕЖНИ КАМЧИЊА

Заради честотата, бубрежните камчиња се светски јавно-здравствен проблем. Хемиската анализа која кај нас единствено се изведува во биохемиската лабораторија Биотек во Скопје предвидува дали тие повторно ќе се појават.

Гостин: д-р Виолета Солева – спец. по медицинска биохемија

 

 

ЕМИСИИ