Дебелината е ризик фактор за речиси сите болести вклучително и за болестите на крвните садови. Сепак, дебелината може успешно да се превенира и да...
Заради честотата, бубрежните камчиња се светски јавно-здравствен проблем. Хемиската анализа која кај нас единствено се изведува во биохемиската лабораторија Биотек во Скопје предвидува дали...
БИОТЕК генетска лабораторија е прва приватна специјалистичка лабораторија направена по светски стандарди и опремена со најсовремени технолошки апарати. Гостин: Д-р Катерина Поповска - Јанковиќ -...
Една третина од светската популација живее со некој вид на алергија. Доколку се открие и соодветно се третира животот со алергија може да биде...

Последни написи

LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE