ПРОЕКТ ЗДРАВЈЕ – ПОЛИКЛИНИКА БИОТЕК – ЖИВОТ СО АЛЕРГИИ

Една третина од светската популација живее со некој вид на алергија. Доколку се открие и соодветно се третира животот со алергија може да биде квалитетен и без ограничувања. Тоа се однесува и на децата, но и на возрасните.

Гостин: д-р Татјана Баевска Вучковиќ – спец.ијалист педијатар, субспецијалист, пулмоалерголог во Поликлиника Биотек.

 

 

ЕМИСИИ