ПРОЕКТ ЗДРАВЈЕ – БИОТЕК ГЕНЕТСКА ЛАБОРАТОРИЈА – МОЛЕКУЛАРНА И ГЕНЕТСКА ЛАБОРАТОРИЈА

БИОТЕК генетска лабораторија е прва приватна специјалистичка лабораторија направена по светски стандарди и опремена со најсовремени технолошки апарати.

Гостин: Д-р Катерина Поповска – Јанковиќ – доктор на биолошки науки, магистар по молекуларна биологија, генетичар во Поликлиника Биотек.

 

 

ЕМИСИИ