ПРОЕКТ ЗДРАВЈЕ – ПОЛИКЛИНИКА БИОТЕК – ДЕБЕЛИНА И БОЛЕСТИ НА КРВНИТЕ САДОВИ

Дебелината е ризик фактор за речиси сите болести вклучително и за болестите на крвните садови. Сепак, дебелината може успешно да се превенира и да се третира.

Гостин: д-р Зоран Михајловски – специјалист интернист и специјалист по семејна медицина од Поликлиника Биотек.

 

 

ЕМИСИИ