ПРОЕКТ ЗДРАВЈЕ – ПОЛИКЛИНИКА БИОТЕК – СИСТЕМАТСКИ ПРЕГЛЕДИ

Медицина на труд превентивно се фокусира на дијагноза и третман на повреди и болести поврзани со работата. Систематските прегледи на работниците се редовна пракса во Поликлиниката Биотек

Гостин: д-р Ивана Величковска Мицковски-специјализант пo медицона на труд

 

 

ЕМИСИИ