ЉУПЧО ДИМОВСКИ

Љупчо Димовски беше еден од ретките фудбалски голмани, кој во долгата кариера ги бранеше боите на нашите најпознати клубови. Потоа, Димовски продолжи како тренер и седум години мина во клубовите на нашиот јужен сосед.

СИТЕ ЕМИСИИ