АЛЕКСАНДАР ЦАРЧЕВ

Александар Царчев неколку децении е присутен во македонскиот ракомет. Тој најнапред беше голман на Вардар, потоа и на македонската репрезентација. Во кариерата имаше настапи и во странство, а како тренер, еден период се грижеше за формата на нашите репрезентативни голмани. Царчев во моментов е тренер на ЖРК Вардар.

СИТЕ ЕМИСИИ