ДЕЈАН НЕДЕВ

За семејството Недеви не треба многу да се зборува, доволно е да се каже дека тоа е едно од најголемите колекционери на трофеи не само во каратето, туку  во спортот воопшто.  Дејан Недев е рекордер по освоените титули на меѓународната сцена.

СИТЕ ЕМИСИИ