ТОНИ НАСКОВСКИ

Во кариерата на боксерот Тони Насковски имаше многу тешки мечеви. Но, тој на чудесен начин ги избегнуваше налетите на ривалите, па така стигна и до две шампионски титули на  профи рингот- балканската и интерконтиненталната.

СИТЕ ЕМИСИИ