Home Детска
„Ме сретнаа на денот од победата и со свои очи и ум се уверив дека тие се над знаењето од обичните смртници…”  Да, учениците...
Генерацијата матуранти 2020, со  прва и единствена виртуелна матурска свеченост. Да, се случи и тоа. Сепак, изминативе неколку месеци нè направија пофлексибилни, поприспособливи и...
Оваа учебна година беше исполнета со предизвици и нови искуства, а нашите осмоодделенци, предводени од нивните учители, секоја една препрека ја дочекаа со отворено...
Успешно завршено петто одделение, една успешна петка за сите храбри научници, истражувачи, спортисти, музичари, сликари,танчери...А, за да се прогласи успех, потребен е огромен труд...

Последни написи

ЕКОНОМСКИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ НА 2021 ГОДИНА

Минатата  година ја одбележа битката за одржување на ликвидноста, обезбедување на финансии, надминување на проблемите со производството, пазарите, конкурентноста, зголемените цени на суровините, зголемените...

„УНИКА“ И „УНИКА ЛАЈФ“ СО НОВИ ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ И УСПЕШНОСТ ВО РАБОТЕЊЕТО

„УНИКА“ АД  Скопје и „УНИКА ЛАЈФ“ АД Скопје  свечено ги отворија новите деловни простории и ја одбележаа успешно завршената деловна година. На свеченоста,во присуство...

СО КОНСУЛТАНТСКА ПОДДРШКА ДО ПОВЕЌЕ ИНВЕСТИЦИИ

Развојот на компаниите треба да биде поддржан од стручни консултантски куќи, кои ќе помагаат да се реализираат успешно процесите во работењето, преку разни активности,...

РАЗВОЈ НА ПРИВАТНИТЕ ПОШТИ И ДОСТАВНИТЕ СЕРВИСИ

Развојот на компаниите од поштенскиот сектор и доставата на пратки се постигнува преку инвестиции во развој, опрема и технологии,зголемување на рангот и квалитетот на...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE