ШТО БАРАШ?

ШТО БАРАШ?
НАША ТВ ! ТЕЛЕВИЗИЈА ЗА ПАМЕТНИ ГЛЕДАЧИ!
Ви треба филм, емисија, серија, настан, кој веке сме го прикажале ? Гледајте го на репризата на
НАША ТВ или на www.nasatv.com.mk Овде ке ги најдете сите информации кога и што се
прикажува. Вие веке сте му платиле на Вашиот кабелски оператор за оваа услуга и може да си го
преснимите кога сакате од видео услугата која ви ја дава кабелскиот оператор. .
Ви треба оваа или онаа емисија ? Сакате да ви преснимиме или да ви ја испратиме и да ја гледате
кога сакате? Платете годишна претплата на НАША ТВ ДООЕЛ Скопје за нашиот канал и ке ви
доставиме до 5 видеа годишно според вашата потреба. Средствата во целост ке им ги исплатиме
на авторите на проектите кои сакате да ги гледате. Колку чини? А колку е голема твојата
потреба…..твоето задоволство ? Жиро сметка можеш да најдеш во следната колона /таб во футер
КОЈ е КОЈ?
И БЕЗ НАС СЕ МОЖЕ!
Имате идеја ? Сакате да ви ја реализираме за без пари? Сакате да дојдеме и да работиме за без
пари? Сакате да го проследиме Вашиот настан за кој веке заработувате а да не не платите? НЕ НЕ
ВИКАЈТЕ. НЕ НИ СЕ ЈАВУВАВЈТЕ. НЕ НИ ПРАКАЈТЕ МЕИЛОВИ. Не сакаме мрзи и циции.
ЗА ЛУГЕ КАКО НАС!
Ви треба работа? Имате знаење? Имате проект за кој ви треба партнер? Секогаш сме спремни да
го платиме покажаниот резултат.
Имате идеја? Имате настан? Сакате да соработуваме и да го споделиме резултатот. Слободно
испратете меил или јавете ни се. Ние работиме секој ден 24 часа на ден, 7 дена во неделата 365
дена во годината.
Имате производ. Сакате да инвестирате. Ви фали партнер. Спремни сме за коинвестирање. Јавете
се.
Млади сте. На почеток. Ви треба информација. Ви треба опрема. Сакате да возвратите. Многумина
ни помогнале, на многумина и ке им помогнеме.
Имаме продукти. Имаме работа. Сакате да продавате? Од зрно песок до локомотива. Ако сакате
да работите сигурно ке заработите. Кај нас или кај некои од нашите партнери кои и нас ни даваат
работа.
Не се жалете дека Ви треба стабилна работа. Секојдневно добиваме работа, не вработуваат
нашите клиенти и кога не можат да не поднесат ни даваат отказ. И пак пиеме кафе заедно. До
следното наше вработување.