НАСКОРО! Нова телевизија во етерот.
Телевизија за алтернативни и млади во душа. Опфаќа содржини за лица над 18 години !!! Цензурираме политика и турбо фолк !
Телевизија која ја следи балканската урбана и алтернативна сцена. Хип-хоп, алтернативен рок, инди рок, метал , панк, хард рок…сето ова и многу повеќе , на COOL TV.