РАЗВОЈ НА Е-ТРГОВИЈАТА ВО КРИЗА

РАЗВОЈ НА Е-ТРГОВИЈАТА ВО КРИЗА
Е-трговијата бележи огромен раст откако започна здравствената криза. Податоците покажуваат раст во бројот на интернет продажни места, на нарачките, трансакциите исл., а се отворија и многу нови бизниси. За состојбите, новите перспективи за е-бизнисите, можностите за развој и состојбите во македонската е-трговија, анализиравме со соговорниците:
Бојан Јанески – ко- сопственик на „TummyTox“
Петар Исиров – ко-сопственик на „TummyTox“
Ристо Митаноски – сопственик на moekafe.mk
Андреј Ефтимов – сопственик на „Food Guru“

СИТЕ ЕМИСИИ