Home Култура Uncategorized @mk
Трговијата со професионален алат, машини и опрема е развиена, а потребите на пазарот се задоволени.Компаните кои работат во дејноста, вложуваат во развојот за да...
АВТОРСКИ ПРАВА Создавате дело. Било какво. Предмет. Текст. Фотографија. Вие сте авторот. Вие сте сопственикот. Сакате да го продадете делото? Го продавате. Делото има нов сопственик. Повторно...
ШТО БАРАШ? НАША ТВ ! ТЕЛЕВИЗИЈА ЗА ПАМЕТНИ ГЛЕДАЧИ! Ви треба филм, емисија, серија, настан, кој веке сме го прикажале ? Гледајте го на репризата на НАША...
МАРКЕТИНГ Ние работиме во маркетинг секторот. Ние не рекламираме. Ние анализираме, создаваме стратегии,  примаме совети и советуваме. Пренесуваме нечии искуства..И своите секако.. Емитуваме рекламни материјали...

Последни написи

ПРОФИТ – СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ПОДОБРО ВРАБОТУВАЊЕ И ПОКОНКУРЕНТНИ КОМПАНИИ

Квалитетните стручни кадри се важен фактор за успешно работење на компаниите. Компаниите имаат  проблем со наоѓање стручни кадри подолг временски период, a државата со...

НОВА – Полуматурска церемонија 2022

Убава завршница на еден циклус на образование. Иако, многумина од оваа генерација поминаa низ предизвици, но за признание е дека НОВА како училиште, ги...

НОВА – Матурска церемонија 2022

Соочувајќи се со голема промена, оваа генерација преживеа  4 години. Нема сомнеж, дека се подготвени за  светот што е пред нив, за да го...

НОВА – Свечена завршна церемонија на петто оделение 2022

Некој еднаш рекол: „Се грижиме какво ќе стане детето утре“. Да, заборавивме дека тоа дете е некој денес. Сите родители и наставници вложиле многу...

НОВА –Чао градинка! Здраво училиште ! 2022

„Потребно е едно цело село за да се одгледа дете“, вели една африканска поговорка. Сигурни сме за „селото“ составено од училишна заедница на НОВА,...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE